Ovo je policajka koja je imala vrelu akciju sa zatvorenikom usred zatvora: Njegova trudna devojka pala od šoka
Policajka koja je bila sa zatvorenikom, Foto: Printscreen/Instagram/lindadesousaxo/theshadeborough

foto

Ovo je policajka koja je imala vrelu akciju sa zatvorenikom usred zatvora: Njegova trudna devojka pala od šoka

Otkriveni detalji intimnog odnosa koji je obišao svet

Objavljeno:

Linton Veiric ima 36 godina i dolazi iz zapadnog Londona. On je identifikovan kao osoba koja je imala intiman odnos sa policajkom Lindom De Sousa Abreu u zatvoru. On je optužen za provalu i služi kaznu od četiri godine i devet meseci jer je 2022. godine ukrao robu vrednu 65.000 funti iz sefa u luksuznom stanu u Kensingtonu, stavljen je u izolaciju, a malo je verovatno da će se suočiti sa daljnim kaznama i nije pod policijskom istragom.

Da podsetimo, Linda ima 30 godina i radi u policiji. Ona je imala intiman odnos u ćeliji pomenutog zatvorenika dok je njegov kolega iz ćelije sve to snimao. Nakon što je telefon prokrijmčaren dalje, saznalo se šta su radili.

- Momci, ispisali smo istoriju, ovo vam govorim - kaže u kameru prijatelj koji se trenutno nije snimao.

Kazna za policajku

Kako navodi Daily Mail moraće da se pojavi u Prekršajnom sudu u Eksbridžu u ponedeljak jer je optužena za nedolično ponašanje.

Policija je u petak pokrenula istragu o šokantnom videu koji prikazuje ženu, odnosno Lindu, kako ima intiman odnos u zatvorskoj ćeliji Vandsvorta, muškog zatvora u Londonu. Policija je za BBC rekla da je u petak započela istragu "nakon što su policajci bili upoznati sa videom koji je navodno snimljen unutar HMP Vandsvorth". Linda je nakon toga uhapšena, i privedena ubrzo nakon pokretanja istrage, prema izveštajima.

Devojka je optužena za nedolično ponašanje u javnoj službi i ona će snositi kaznu za to. Kako je navela njena sestra za New York Post ona je svinger i ponašanjem je naštetila porodici.

- Ona je svinger. Linda se 100 odsto prepustila pogrešnom načinu života i sada nažalost trpi posledice koje su pale na njenog supruga, naše roditelje i mene - rekla je sestra policajke.

Policajka koja je bila sa zatvorenikom
Policajka koja je bila sa zatvorenikomfoto: Instagram/printscreen/lindadesousaxo

Ko je zatvorenik koji je imao odnose sa Lindom?

Videozapisi koji su objavljeni na TikToku, a sada su izbrisani, pokazuju njegov težak način vežbanja. Pojavio se jedan snimak koji ga prikazuje u teretani kako pokazuje svoje mišiće. Pojavila su se tri druga isečka koja pokazuju kako izvodi vežbe.

Takođe je priznao napad na policajca s namerom da se odupre hapšenju, vožnju bez dozvole i vožnju bez osiguranja kada se pojavio pred krunskim sudom u Stoke-on-Trentu u oktobru 2018. Otkrveno je i da je njegova partnerka u sedmom mesecu trudnoće i da je otišla u bolnicu nakon što je pala od stresa.

- Ovo je poslednje što joj treba u njenom stanju, izuzetno je uznemirujuće. Ovaj glupi video uticao je na njeno zdravlje, zbog stresa je bila hospitalizovana tokom vikenda. Boji se da će to dovesti do prevremenih trudova - navodi se.

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso / Srećna republka / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.